123 raste aktive me COVID-19

123 raste aktive me COVID-19

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 123 raste janë aktive me koronavirus në vend.

Gjatë 24 orëve të kaluara Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka raportuar katër raste të reja dhe tetë pacientë të pacientë të shëruar.

Derisa brenda 24 orëve janë testuar 392 presona.