309 raste aktive me COVID-19

309 raste aktive me COVID-19
309 raste janë aktive me COVID-19.

Ndërkohë në 24 orët e fundit, Ministria e Shëndetëisë ka njoftuar se s’ka pasur viktima dhe janë regjistruar gjashtë raste të reja.

U kryen 797 testim dhe 19 qytetarë u shëruan./Aleanca.press/