387 gjoba për shkelje të masave antiCOVID-19

387 gjoba për shkelje të masave antiCOVID-19

Policia e Kosovës po vazhdon me inspektimet e rregullta për zbatim të masave antiCOVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit, policia ka shqiptuar 387 tiketa në bazë të Ligjit COVID-19.

Ndryshe dje janë konfirmuar 5 raste pozitive me coronavirus dhe një i vdekur.