Azemi: Ramushi e ka një të metë të madhe

Azemi: Ramushi e ka një të metë të madhe

Ardian Azemi zyrtar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), përmes një postimi në Facebook tha se Ramush Haradinaj e ka një të metë të madhe dhe nuk do mund t’a largoj kurrë, e meta e tij është se ai beson që të gjithë e duan Atdheun dhe popullin siç e do ai vet.

E ky mendim i Haradinaj, Azemi tha se është një gabim i madh

Ka deputete e zyrtare neper te gjitha partite politike qe me kishin habite nese nuk kishin ndryshuar qendrime, aspak nuk me befasojne kur ndryshojne’, shkroi Azemi.

Postimi i plotë:

Ka deputete e zyrtare neper te gjitha partite politike qe me kishin habite nese nuk kishin ndryshuar qendrime, aspak nuk me befasojne kur ndryshojne.

Ramushi e ka nje te mete te madhe dhe nuk ka me mujt me hjeke kurre; beson se te gjithe e duan Atdheun dhe popullin ashtu sic e do ai vet. Gabim i madh ky!

/Aleanca.press/