Baleti i Kosovës nderon Holandën, performon për Ditën Nacionale e ditëlindjen e mbretit Willem-Alexander

Baleti i Kosovës nderon Holandën, performon për Ditën Nacionale e ditëlindjen e mbretit Willem-Alexander

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës, me rastin e Ditës Nacionale të Holandës – Ditëlindjen e Mbretit Willem-Alexander ka dhënë shfaqjen “Pristine Condition” në koreografi të Arthur Kuggeleyn

Kjo shfaqje abstrakte me një muzikë specifike ka mbledhur në Teatrin Kombëtarë zyrtarë e personalitet nga jeta politike dhe artistike.

Pwrderisa ambasadorja e Holandës në Kosovë, Carin Lobbozoo përmes një mesazhi ka uruar Ditën Kombëtare të këtij shteti, ditëlindjen e mbretit Williem Alexander.

Lobbozoo ka thënë mes tjerash se përkundër kohëve të vështira që po kalojmë për shkak të pandemisë është vërtetuar se sa të larmishme janë marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Holandës.