Bashkëshortja e mërgimtarit të Tik Tok-ut konvertohet në myslimane, kështu do të quhet ajo tash e tutje

Bashkëshortja e mërgimtarit të Tik Tok-ut konvertohet në myslimane, kështu do të quhet ajo tash e tutje

Mërgimtari nga Gjermania, Rasim Avdyli, i njohur për publikun për videot e tij në rrjetin social Tik Tok, së fundi ka ndarë video nga një moment shumë i veçantë për të dhe bashkëshorten e tij e cila është e nacionalitetit gjerman.

Rasimi është mjaft popullor në rrjetin social “TikTok”, ku edhe aty vendosi të ndaj këtë moment që po përcillet “LIVE” nga më shumë se 7 mijë persona. ‘

Gruaja gjermane për hir të dashurisë, ajo ka ndërruar fenë e saj, duke u konvertuar në myslimane. Pas konvertimit hoxha ka propozuar që ajo të quhet Maida.

Pikërisht kjo e fundit ka bërë që Avdyli të bëhet viral me videot e tij, ku falënderon hapur bashkëshorten për mundësitë e dhëna që ai të jetojë një jetë më të mirë.