Bilanci i fundit për Covid-19

Bilanci i fundit për Covid-19

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë rezultuan 703 raste pozitive me Covid-19.

Në laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratorët privat me metodën RT-PCR, si dhe laboratorët publik dhe privat me metodën RAT, janë testuar gjithsej 10.851 mostra të marra prej të cilëve 703 raste rezultuan pozitive, 2.255 raste të shëruara dhe janë raportuar 19 raste të vdekjes.

Numri total i rasteve aktive është 20.652 persona. /Aleanca.press/

May be an image of text that says 'Ministria Shändetesise Ministarstv Zdravstva Ministry Health COVID19 BASHKE IA DALIM! E ENJTE 09.09.2021 Të vaksinuar brenda 24 orève Të vaksinuar me dozën e parè Të vaksinuar me dozën e dytë Numri total dozave të administruara 19.458 637.132 E ENJTE 338.147 எ் 975.279 09.09.2021 Numrii testimeve 10.851 Raste pozitive 703 Të sheruar 2.255 Rastet e vdekjes 19 Rastet aktive 20.652'