Çeku thotë se me 9 qershor do të përurohet shtatorja e Fadil Vokrrit

Çeku thotë se me 9 qershor do të përurohet shtatorja e Fadil Vokrrit

Në seancën e Kuvendit, ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, tha se shtatorja e Fadil Vokrrit do të përurohet më 9 qershor, ndërsa parku i planifikuar të ndërtohet afër shtatores nuk do të realizohet me kohë për shkak të mos përmbushjes së kritereve të UEFA-së.

Çeku këtë e bëri të ditur pasi deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu pyeti nëse punimet janë duke shkruar sipas planifikimit.

“Kuvendi ka ndarë 200 mijë euro për shtatoren e Fadil Vokrrit dhe prej muajit tetor ajo është e përfunduar ajo ende nuk është vendosur në lokacionin e përcaktuar”, tha Haxhiu.

“Bazamenti është përfunduar dhe bashkë do ta përurojmë me 9 qershor por parku nuk mund të ndërtohet dhe arsyet janë mos përmbushjet e kritereve të UEFA-së, shtatoren do ta kemi në pjesën perëndimore por jo edhe parkun”, u shpreh Çeku./Aleanca.press/