Deputetja e PDK-së: Vetëm Daut Haradinaj po punon për Prishtinën, ka vullnet dhe guxim

Deputetja e PDK-së: Vetëm Daut Haradinaj po punon për Prishtinën, ka vullnet dhe guxim

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga PDK-ja, Eliza Hoxha ka thënë se i vetmi kandidat për kryetar të Prishtinës që është duke punuar është Daut Haradinaj, kandidat i AAK-së.

“Çka kom pa këto ditë është se Daut Haradinaj po punon më së shumti. E përgëzoj Dautin për dëshirën, për vullnetin dhe për guximin. Ai për guxim shquhet pasi që është ish luftëtarë dhe është person që merr vendime”, ka thënë Hoxha.
Në vazhdim mund ta ndiqni deklaratën e plotë të Eliza Hoxhës për emisionin DPT.