Dhunohen dy të mitura nga dy burra në Ferizaj

Dhunohen dy të mitura nga dy burra në Ferizaj

Rastet e tmerrshme të dhunimit të femrave në Kosovë siç duket nuk kanë të ndalur. Një ngjarje e tillë dyshohet të ketë ndodhur edhe në Ferizaj.

Siç merret vesh nga burimet brenda Prokurorisë Themelore në Ferizaj, dy të mitura kanë përjetuar tmerrin pasi u dhunuan nga dy burra në rrugën “Nikë Nikprelaj” të Ferizajt.

Dy personat e dyshuar për këtë vepër penale, sipas të njëjtave burime, janë arrestuar dhe dërguar në mbajtje.