Djali rrah nënën në Prizren

Djali rrah nënën në Prizren

Viktima femër kosovare në Prizren ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga djali i saj  si dhe më datë 07.06.2021 i njëjti nën ndikim të alkoolit iu kishte shkaktuar familjarëve dhunë psiqike.

Viktimës i është ofruar ndihmë mjekësor , ndërsa i dyshuari është shoqëruar në stacion dhe i njëjti ka rezultuar se ishte nën ndikim të alkoolit.

Te i dyshuari janë gjetur dhe sekuestruar një mjet i mprehtë, një brisk dhe një palë gërshëre.

Me urdhër të prokurorit kujdestar i dyshuari ndalohet në qendrën e mbajtjes për 48 orë.