Edi Rama ia ngatërron emrin ministrit Faton Peci

Edi Rama ia ngatërron emrin ministrit Faton Peci

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ia ka ngatërruar emrin ministrit të Bujqësisë së Kosovës, Faton Peci.

Ai në mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë në Elbasan, iu drejtua ministrit Peci me emrin Fatjon.

“Zoti. Fatjon dhe znj.Frida”, tha Rama derisa i ftoi ata të nisin fjalimin e tyre.

Ndaj këtij gabimi të Ramës, ministri kosovar nuk reagoi, por vazhdoi me fjalimin e tij./Aleanca.press/