Emisari Lajçak në Washington për të marrë përkrahjen e amerikanëve për dialogun Kosovë-Serbi

Emisari Lajçak në Washington për të marrë përkrahjen e amerikanëve për dialogun Kosovë-Serbi

Emisar i BE-së, Miroslav Lajcak, ka përfunduar një vizitë tre ditore në Washington DC, për të cilën vizitë tha se ka pasur disa takime produktive për bashkëpunimin BE-SHBA për Ballkanin Perëndimor.

Lajcak ka thënë se në vizitën e tij ka pasur konsultime me partnerët amerikanë për gjetjen e një rruge përpara për dialogun Kosovë-Serbi.

“Sapo përfundova vizitën time tre-ditore në Uashington DC. Patëm një numër konsultimesh intensive dhe produktive për bashkëpunimin tonë BE-SHBA në Ballkanin Perëndimor dhe rrugën përpara në Dialogun për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”, ka shkruar Lajcak./Aleanca.press/