Familja Hadërgjonaj i shtriu dorën e pajtimit familjes Osmanaj, Haradinaj: Të falësh është burrëri, nder e trimëri

Familja Hadërgjonaj i shtriu dorën e pajtimit familjes Osmanaj, Haradinaj: Të falësh është burrëri, nder e trimëri

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) Ramush Haradinaj, ka njoftuar se familja Hadërgjonaj nga Pobergja, i shtriu dorën e pajtimit familjes Osmanaj nga Nivokazi.

Ai tha se falësh është burrëri, nder e trimëri!

Të falësh është burrëri, nder e trimëri!

Harmonia mes vete dhe bashkimi, përbëjnë forcën e një kombi.

Në Ditën e Dëshmorëve të Kombit Shqiptar dhe për hirë të sakrificës së tyre për liri, familja Hadërgjonaj nga Pobergja, i shtriu dorën e pajtimit familjes Osmanaj nga Nivokazi.

Shkelzen Hadërgjonaj e Afrim Osmanaj, qofshi faqebardhë”, ka shkruar Haradinaj në Facebook./Aleanca.press/