Gara e çuditshme, 'terapi me elektroshok dhe zhytje në baltë'

Gara e çuditshme, 'terapi me elektroshok dhe zhytje në baltë'

Disa konkurrentë të guximshëm morën pjesë në garën Tough Mudder run Cholmondeley Castle Gardens në Cheshire, ku vrapuan për më shumë se 10 km.

Gjatë rrugës ata u hasën me plot 25 pengesa, si një banjë masive akulli dhe “terapi me elektroshok”, u detyruan  të rrëshqisnin poshtë shpateve të pjerrëta dhe të vraponin në rrugë të mbushura me baltë.

E konsideruar si prova e forcës, qëndrueshmërisë, vendosmërisë dhe miqësisë, konkurrentët sfiduan veten ndërsa fotografitë treguan se gara nuk është ata me “zemër të dobët”. /Aleanca.press/