Gjërat që duhen marrë parasysh rreth postimit të marrëdhënies suaj në media sociale

Gjërat që duhen marrë parasysh rreth postimit të marrëdhënies suaj në media sociale

Rrjetet sociale për fat të keq janë bërë një vend i errët dhe pozitiv për kaq shumë njerëz.
Ajo ka 2 anë shumë të ndryshme që na ndikojnë në 2 mënyra shumë të ndryshme.

Për shumë njerëz është bërë një rrugëdalje për ta për të ndarë problemet e tyre dhe për t’u sjellë atyre rehati, por kur vjen puna për të postuar marrëdhënien tuaj në rrjetet sociale, për të shprehur problemet tuaja me partnerin ose thjesht për të ndarë dashurinë tuaj,sa ndikojnë rrjetet sociale?

•Postimi i problemeve personale në mediat sociale dhe shprehja e zhgënjimit tuaj për diçka ose aludimi për dikë që ju ka bërë diçka është bërë një gjuhë më vete në shumë platforma, veçanërisht vende si Twitter.
Njerëzit gjejnë ngushëllim tek të tjerët duke ndarë me ta dhimbjen e tyre ose duke kuptuar saktësisht se çfarë po kalojnë.
Megjithatë, fjalët në internet mund të jenë të vështira për t’u harruar ose për t’u rikthyer, njësoj si t’i thuash diçka nga zemërimi në këtë moment partnerit tuaj. Jo vetëm kaq, por ndonjëherë përfundon një grindje publike mes çiftit në rrjetet sociale, e cila mund të bëhet vërtet e rrezikshme dhe e vështirë për t’u rikuperuar.

•Njëri prej tyre nuk beson në ndarjen e jetës tënde në mediat sociale.
Nuk ka asgjë të keqe të shprehësh gëzimin tënd ose sa krenare je për marrëdhënien tënde.
Marrëdhëniet janë punë e vështirë dhe janë vërtet të veçanta, kështu që ne të gjithë kemi ndjenjën se duam të bërtasim se sa të lumtur jemi ose sa shumë i duam ata.
Disa njerëz gjithashtu duan të ndajnë gjërat e vogla dhe pjesët e përditshme të jetës së tyre me partnerët e tyre.

•Ku duhet të mos kalojmë limitin?
Ideja është se askush nuk mund t’ju thotë se ku duhet ose nuk duhet të vihet vija. Është plotësisht relative dhe varet nga ajo me çfarë ndiheni mirë dhe çfarë është më mirë për shëndetin tuaj mendor dhe shëndetin e marrëdhënieve tuaja. Komunikimi është i rëndësishëm dhe të qëndrosh i vetëdijshëm për realitetin e marrëdhënies, të kesh kufij dhe të mos lejosh mediat sociale ose atë që njerëzit mendojnë të ndikojnë në marrëdhënien tuaj është thelbësore.
Kështu që ju krijoni historinë tuaj.