Glauk Konjufca nervozohet me Fitore Pacollin: Boll më

Glauk Konjufca nervozohet me Fitore Pacollin: Boll më

Një situatë e pakëndshme ndodhi sot në Kuvend. Teksa Glauk Konjufca flsite diçka, Fitore Pacolli e lypste sërish fjalën.

’Fitore a është kamera e fshehtë a përnjëme po ma kërkon fjalën. Cka u bë kështu. ‘’, pyeti Konjufca.

Nuk kaloi pak dhe Konjufca vazhdoi me procesin e punës, kur iu kthyer sërish Pacollit;

‘’Fitore boll më.’