Haki Abazi sërish në pozitën e zëvendëskryeministrit

Haki Abazi sërish në pozitën e zëvendëskryeministrit

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, tani deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi si duket po i buzëqeshë fati sërish.

Nga burime mirë të informuara të qeverisë së Kosovës, Abazi do të merr sërish pozitën e zëvendëskryeministrit, eventualisht ndonjë ambasadori në vendet tropikale.

Po, është diskutuar kjo çështje dhe pritet shpejt të merr epilog. Abazi ka qenë shumë aktiv në ish-qeverinë dhe performancë e tij ka bërë që kryeministri Kurti ta mendoj Abazin për një pozitë të lartë në ekzekutiv”, ka thënë ky burim në kushte anonimiteti.

Kujtojmë se sot është data 1 prill e njohur si “Dita e gënjeshtrave”.