Horoskopi i muajit Mars për Peshqit: Është koha juaj!

Horoskopi i muajit Mars për Peshqit: Është koha juaj!

Është sezoni juaj, Peshq! Ndërkohë që të gjitha shenjat e tjera janë të zëna për të zgjidhur ndjenjat e tyre, ju jeni një profesionist i emocioneve. Muaji fillon me një hënë të re. Jeni të ftuar të filloni nga e para. Cilat pjesë të vetes je gati të lëshosh? Si mund të ripërputhni vlerat tuaja me versionin e vetes që shihni në pasqyrë?

Kjo Hënë e Re shënon një rivendosje kozmike dhe një rritje të besimit. Jupiteri, planeti i fatit, është gjithashtu i përfshirë, kështu që manifestoni dhe imagjinoni veten duke zotëruar fuqinë tuaj. Nëse keni një qëllim personal që dëshironi të arrini, kjo është një kohë e shkëlqyer për të vendosur synime.

Çështjet e miqësisë mund të arrijnë kulmin më 3 mars kur Venusi, Marsi dhe Plutoni takohen në shenjën e Bricjapit. Nëse ka pasur disa dinamika të pakëndshme në grupet ku bëni pjesë, është koha t’i përballoni ato kokë më kokë. Ndikimi i Plutonit ju kërkon të përballeni me guxim me ndryshimet e pashëndetshme. Ju meritoni miqësi që ju bëjnë të ndiheni mirë. Më 6 mars vjen një cikël i ri përsa i përket pushimit. Kjo është një kohë e fuqishme për të punuar në mënyrë aktive dhe për të çliruar çdo model kufizues që ju pengon. Më 13 mars, kur Dielli takohet me Neptunin te Peshqit do shkëlqeni dhe të tjerët do e vënë re. Do keni një joshje të veçantë nën këtë tranzit.

Kupa juaj është e tejmbushur me frymëzim, ndaj shfrytëzojeni në avantazhin tuaj. Hëna e Plotë në Virgjëreshë më 18 Mars i sjell çështjet e marrëdhënieve në krye. Hëna e plotë shënon ndërrime dhe përfundime, por kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht një ndarje, kështu që mos u frikësoni! Në vend të kësaj, mendoni për këtë si një periudhë për të ripërcaktuar dhe për të hyrë në fazën tjetër të marrëdhënies suaj, si duke vendosur kufij më të mirë. Është e vështirë, por ia vlen. Mund të jeni tepër të ashpër me veten më 22 mars, kur Marsi, planeti i zemërimit dhe veprimit, formon një katror të tensionuar me Uranin e çrregullt në Dem.

Është e lehtë të futesh në biseda negative. Ajo që i thua vetes ka rëndësi. A duhet të mendoni pozitivisht 100 për qind të kohës? Jo. Por mund të jeni pak më mizor me veten tuaj. Informacioni ose lajmet në lidhje me punën ose financat tuaja mund të vijnë më 27 mars kur Merkuri, planeti i tregtisë, të hyjë në Dash. Kjo është një kohë e përkryer për t’u përqëndruar në taksat tuaja, për të riorganizuar buxhetin tuaj ose për të përqafuar një mënyrë të re të ndërveprimit me paratë./Aleanca.press/