Ish-ambasadori amerikan në Serbi: Publikimi i aktakuzave, nuk është rastësi

Ish-ambasadori amerikan në Serbi: Publikimi i aktakuzave, nuk është rastësi

Ish-ambasadori i SHBA-ve në Serbi, William Montgomery, ka reaguar pa publikimit të aktakuzave ta pakonfirmuara nga Zyra e Prokuroris të Specializuar nga presidentit te Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Ai ka thënë se publikimi i aktakuzave ndaj Presidentit Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, është një shembull tjetër i zgjerimit të hendekut në mes SHBA-ve dhe BE-së.

Sipas tij, e gjithë kjo nuk është e rastësishme.

Askush nuk do të besojë se është rastësi”, ka thënë Montgomery për Tanjug./aleanca.press/