Kastrati i vendosur për mbylljen e shkollave në Kamenicë: Të mos përdoren fëmijët për interesa politike e personale

Kastrati i vendosur për mbylljen e shkollave në Kamenicë: Të mos përdoren fëmijët për interesa politike e personale

Sot në qytetin e Kamenicës janë mbajtur protesta që kundërshtojnë mbylljen e disa shkollave në  disa fshatra të Kamenicës.

“I papranueshëm është keqpërdorimi i fëmijëve në protestë. Është absolutisht e ndaluar manipulimi me fëmijë dhe përdorimi i tyre në protesta, aq më keq kur këtë e bëjnë grupe të caktuara për interesa politike e personale.

Nxënësit nuk janë për me mbrojtë kufirin. Nxënësit nuk janë për me realizu interesa përmes përdorimit të tyre. Fëmijët nuk janë për me nxjerrë foto të dhimbshme e me kriju situata të ndjeshme. Fëmijët nuk janë për asnjë lloj përdorimi nga të tjerët”, ka shkruar Kastrati./Aleanca.press/

Postimi plotë i tij: