Kërkohet dorëheqja e kryeshefit të Zjarrfiksëve në Podujevë!

Kërkohet dorëheqja e kryeshefit të Zjarrfiksëve në Podujevë!

Para pak minutash ka nisur protesta për dorëheqjen e shefit të Zjarrëfikësve në Podujevë.

Tash e sa javë pjesëtarë të Brigadës së Zjarrëfikësve po kërkojnë shkarkimin e shefit të tyre, Milazim Ajvazi.

I njëjti akuzohet për shkelje ligjore dhe menagjeriale në këtë institucion.

Ata dëshirojnë që Ajvazi të mos ketë përgjegjësi në këtë institucion kredibil e të besueshëm./Aleanca.press/