Khloé Kardashian shpërthen ndaj Kanye West dhe mbron publikisht të motrën

Khloé Kardashian shpërthen ndaj Kanye West dhe mbron publikisht të motrën

Khloé Kardashian i ka kërkuar Kanye West të linte rehat Kim Kardashian dhe familjen e tyre në një koment në Instagram.

Po, të dua. Unë nuk dua ta bëj këtë në mediat sociale, por ti vazhdon ta sjellësh gjënë këtu. Ti je babai i mbesave dhe nipave të mi dhe unë po përpiqem të jem e respektueshme, por të lutem ndalo së marruri Kimberly-n dhe së përdoruri familjen tonë kur do të shmangesh” , tha ajo.

Khloé kritikoi gjithashtu reperin për hapjen e temës së ditëlindjes së vajzës së tij pasi ai përsëriti pretendimin e tij të mëparshëm se ai nuk ishte i ftuar në festën e organizuar në janar për Çikago.

Mjaft tashmë”, shkroi Khloé .

“Ne të gjithë e dimë të vërtetën dhe për mendimin tim, të gjithë janë të lodhur prej saj”.