Kjo është konkurrentja që hyri në ‘Përputhën’

Kjo është konkurrentja që hyri në ‘Përputhën’

Ajo nga Vlora erdhi në ‘Për’puthën’.

Alvisa Qarri është konkurrentja e fundit që e ka përmbyllur kastin e ri të këtij realityshou.

Hyrja e saj që në fillim zgjoi interesimin e djemve, të cilët e pëlqyen atë.

Me shumë stil dhe me një bukuri të paparë, kjo është Alvisa: