KRU “Gjakova” harton një projekt për zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit

KRU “Gjakova” harton një projekt për zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ka njoftuar se është në hartimin e një projekti për zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit.

“Ekipi profesional i Inxhinjerëve në hartimin e një tjetër projekti të madh! KRU “Gjakova” vazhdon përkushtimin në realizmin e vizionit të saj, zgjerimin e rrjetit të ujësjellësit si dhe shërbime cilësore”, thuhet në njoftimin e tyre./Aleanca.press/