Librat më të mirë të vitit 2021

Librat më të mirë të vitit 2021

Ia dolët një viti të vështirë. Në këtë kohë keni nevojë për pak dramë e pak fantazi.

Kështu, janë listuar disa nga librat më të mirë të vitit 2021, të cilët mund t’i keni edhe ju dhe i përkasin pothuajse çdo fushe, transmeton rtv21.tv

1. The Island of Missing Trees – Elif Shafak

2. Bodies of Light – Jennifer Down

3. The Imitator – Rebecca Starford

4. No One is Talking About This – Patricia Lockëood

5. The Revolution According to Raymundo Mata – Gina Apostol

6. Intimacies – Katie Kitamura

7. Once There Were Wlves – Charlotte McConaghy

8. Love Objects – Emily Maguire

9. Aphasia – Mauro Javier Cardenas

10. Harlem Shuffle – Colson Whitehead

11. Scary Monsters – Michelle de Kretser.

Aventurat keni mundësi t’i përjetoni edhe jashtë librit, por nuk ka aventurë më të këndshme sesa të keni në duar një libër dhe të hyni në botën imagjinare./Aleanca.press/