Më 8 prill mbahet ankandi i pestë i Letrave me Vlerë

Më 8 prill mbahet ankandi i pestë i Letrave me Vlerë

Më 8 prill do të mbahet ankandi i pestë i Letrave me Vlerë.

Siç ka njoftuar Ministria e Financave dhe Transfereve, në këtë ankand do të emetohen obligacione me maturitet 3 vjeçar në shumën prej 25 milionë euro.

“Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Publik, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (3 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatami”, thuhet në njoftim. /Aleanca.press/