NATO: Ishim në komunikim të vazhdueshëm për aksionin kundër kontrabandës

NATO: Ishim në komunikim të vazhdueshëm për aksionin kundër kontrabandës

Policia e Kosovës këtë të mërkurë ka realizuar një operacionipolicor në rajonin e Prishtinës, Pejës, Mitrovicës së Jugut dhe Mitrovicës së Veriut kundër kontrabandës me mallra.

Një zyrtar i NATO-s në një përgjigje për Klankosova.tv ka thënë se Policia e Kosovës ka kryer një operacion të zbatimit të ligjit në të gjithë Kosovën.

I njëjti thotë se misioni i KFOR-it në Kosovë i drejtuar nga NATO është në komunikim të vazhdueshëm me të gjitha institucionet përkatëse në Kosovë dhe përfaqësuesit ndërkombëtarë.

“Policia e Kosovës po kryen një operacion të zbatimit të ligjit në të gjithë Kosovën”.

“Misioni i KFOR-it i drejtuar nga NATO është në komunikim të vazhdueshëm me të gjitha institucionet përkatëse në Kosovë dhe me përfaqësuesit e Komunitetit Ndërkombëtar; dhe mbetet plotësisht i fokusuar në zbatimin e përditshëm të mandatit të tij në OKB – sipas Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të vitit 1999 – për të vazhduar sigurimin e një mjedisi të sigurt dhe të sigurt dhe lirinë e lëvizjes për të gjitha komunitetet që jetojnë në Kosovë”.

“KFOR gjithashtu vazhdon të mbështesë zbatimin e aranzhimit të fundit për de-përshkallëzimin dhe rrugën përpara në Kosovën veriore të arritur midis Beogradit dhe Prishtinës, nën kujdesin e dialogut Beograd-Prishtinë të lehtësuar nga BE”, thotë zyrtari për Klankosova.tv./Aleanca.press/