Nderohet jeta dhe vepra doktoreshës Selvete Krasniqi

Nderohet jeta dhe vepra doktoreshës Selvete Krasniqi

Stafi i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës kanë nderuar jeta dhe vepra e Prof. Dr. Selvete Krasniqi me një minutë heshtje.

Kujtimi dhe respekti për veprën dhe kontributin e saj të jashtëzakonshëm në shëndetësinë publike mbetet i pa harruar”, thuhet në një njoftim të institutit.