Ndodh edhe kjo, babai në Podujevë ia merr vajzës pasaportën me vizë gjermane dhe ia grisë biletën kthyese

Ndodh edhe kjo, babai në Podujevë ia merr vajzës pasaportën me vizë gjermane dhe ia grisë biletën kthyese

Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës, pasi që i njëjti përkundër dëshirës së vajzës së tij, ia kishte marrë komplet dokumentacionin personal si dhe pasaportën gjermane dhe ia kishte grisur biletën kthyese.

Policia ka bërë të ditur se me aktvendim të prokurorit kujdestar, të dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit për 48 orë dhe i njëjti është dërguar në qendrën e ndalimit në Prishtinë.

Ndërkohë, rasti në Polici është iniciuar si “Provim i kundërligjshëm i lirisë”.

Ngjarja dyshohet se ka ndodhur dje në rrugën “Xhafer Meta”, në Podujevë./Aleanca.press/