Në ditën e zgjedhjeve në Amerikë, Bleona qëndron në hotelin e Trumpit në Washington

Në ditën e zgjedhjeve në Amerikë, Bleona qëndron në hotelin e Trumpit në Washington

3 nëntori shënon ditën e zgjedhjeve në Amerikë mes dy kandidat, Donald Trump dhe Joe Biden.

Shumë fytyra publike dhe artistë kanë treguar mbështetjen e tyre publikisht për të preferuarin e tyre.

Edhe këngëtarja shqiptare, Bleona Qeret ka treguar vazhdimisht se përkrah Trumpin për president të Amerikës.

Edhe sot kur është dita vendimtare për zgjedhjet atje, Bleona po qëndron më afër gjithë kësaj, ajo ka postuar një fotografi në rrjetin social Instagram duke treguar se ndodhet në hotelin Trump në Washington.

Ndërkohë, së fundi Bleona është takuar me ndërmjetësuesin special për Kosovën dhe Serbinë nga Administrata Trump, Richard Grenell./Aleanca.press/