Nesër seanca e Kuvendit të Kosovës

Nesër seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit do të mbahet të enjten, më 30.07.2020, në orën 11:00, në sallën e Kuvendit.

Ky është Propozimi i rendit të ditës:

1. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.07/L-014 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.07/L001 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020.