Ngjarje e rëndë në Lipjan, dyshohet për një person të vdekur dhe një të plagosur

Ngjarje e rëndë në Lipjan, dyshohet për një person të vdekur dhe një të plagosur

Një ngjarje e rëndë dyshohet se ka ndodhur në komunën e Lipjanit.


Sipas burimeve të Aleancapress, nga një perleshje thuhet se ka mbetur një person i vdekur dhe një i plagosur.

Aleancapress do të ju mbajë të informuar për ngjarjen në fjalë.