Një viktimë dhe 930 raste të reja me COVID-19

Një viktimë dhe 930 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit një person ka humbur jetën nga COVID-19.

Gjatë këtyre orëve janë regjistruar 930 raste të reja, teksa janë shëruar 1,479 pacientë.

Numri i rasteve aktive me COVID-19 në vend është 8,702 raste.