Paralajmërohet seritë e para të Netflix nga Meghan Markle dhe Prince Harry

Paralajmërohet seritë e para të Netflix nga Meghan Markle dhe Prince Harry

Projekti i parë i Meghan Markle dhe Princit Harry me Netflix do të përqendrohet në një nga kauzat më pasionante të Dukës së Sussex.

Lojërat Invictus, konkursi i stilit Paraolimpik për personelin e shërbimit të plagosur dhe veteranët themeluar nga Harry në 2014, njoftoi të martën se Archewell Productions e çiftit po krijojnë një dokumentar për Netflix në këtë ngjarje.

Heart of Invictus, titulli i punës i projektit, do të ndjekë atletët ndërsa përgatiten për Lojërat Invictus në Hagë, Hollandë, tani të vendosura të zhvillohen në 2022.

“Që nga Lojërat e para të Invictus përsëri në 2014, ne e dinim që secili garues do të kontribuonte në mënyrën e tij të jashtëzakonshme në një mozaik të qëndrueshmërisë, vendosmërisë dhe vendosmërisë,” tha Princi Harry në një deklaratë.

“Kjo seri do t’u japë komuniteteve në të gjithë botën një dritare në historitë prekëse dhe ngritëse të këtyre konkurrentëve në rrugën e tyre për në Hollandë vitin e ardhshëm”

/Aleanca.press/