Përfaqësuesit e sektorit të prodhimit të betonit protestojnë kundër shtrenjtimit të çmientos

Përfaqësuesit e sektorit të prodhimit të betonit protestojnë kundër shtrenjtimit të çmientos

Para kompanisë Sharr-Cem po protestohet me automjete të rënda kundër çmimit të lartë të çimentos.

Protestuesit janë kryesisht përfaqësues të bizneseve të sektorit të prodhuesve të betonit.

Një ngritje tjetër e çmimit të çimentos u paralajmërua të shtunën, pas një takimi urgjent në kuadër të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë.