Policia dhe AVUK në aksion, mbyllin tri lokale në Pejë

Policia dhe AVUK në aksion, mbyllin tri lokale në Pejë

Policia e Kosovës së bashku me inspektorët AVUK-ut në zbatimin dhe implementimin e masave kundër COVID-19 kanë inspektuar 61 lokale në qytetin e Pejës.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se tri lokale janë mbyllur si dhe janë shqiptuar katër gjoba për persona juridik dhe 73 gjoba për persona fizik./Aleanca.press/