Protestojnë operatorët e transportit në Gjilan

Protestojnë operatorët e transportit në Gjilan

Operatorët e Transportit  të Gjilanit, sot nga ora 12:00 do të mbajnë protestë 60 minuta.

Ata do të protestojnë për pakon emergjente, dhe kërkesa tjera të që nuk janë realizuar deri më tani.

Rexhep Sejdiu kryetar i kësaj protestë tha se, do të ketë defilim me autobusa nëpër qytet të Gjilanit.

Sipas tij protesta nuk do të përfundojnë pa u plotësuar të gjitha kërkesat.

Arsyeja e protestës sot është pako fiskale emergjente edhe kërkesa tjera të ndryshme, sepse në këtë pako fiskale hyjnë edhe 170 euro për  punëtoret.

Protesta do të fillojë nga Stacioni i Autobusëve në Gjilan, do të ketë defilim me autobusa nëpër qytet. Ai tha se protesta nuk do përfundoj pa u plotësuar të gjitha kërkesa tona”, tha ai