Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, lirohen benzina dhe nafta

Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, lirohen benzina dhe nafta

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.72 € për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.58 € për litër.