Publikohet traileri i “La Casa de Papel 5 “

Publikohet traileri i “La Casa de Papel 5 “

Është publikuar paraqitja e re e shkurtër i vëllimit të parë të sezonit të pestë të serialit hit, “La Casa de Papel”.

Në bazë të njoftimit të mëparshëm, sezoni i pestë dhe i fundit është ndarë në dy vëllime të shfaqjes së episodeve të këtij seriali të shumëpopullarizuar të gjigantit të transmetimit, Netflix.

Ndërkaq vëllimi i dytë i episodeve të sezonit të pestë do të jenë në dispozicion në Netflix nga data 3 dhjetor 2021. /Aleanca.press/