Rrahu vazhdimisht bashkëshortin, arrestohet gruaja ne Fushë-Kosovë

Rrahu vazhdimisht bashkëshortin, arrestohet gruaja ne Fushë-Kosovë

Policia e Kosovës ka intervenuar në një rast të ndodhur në Fushë-Kosovë.

Zyrtarët policorë kanë arrestuar një femër ( me sëmundje mendore ), pasi që e njëjta  në vazhdimësi kishte ushtruar dhunë ndaj bashkëshortit të saj.

Me vendim të prokurorit, pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.