Seksi me bark të thatë: Pse meshkujt që duan të zgjasin më shumë në shtrat duhet të mos hanë

Seksi me bark të thatë: Pse meshkujt që duan të zgjasin më shumë në shtrat duhet të mos hanë

Marrëdhëniet intime në çift në bark të thatë, si duket kanë anët e tyre pozitive për meshkujt dhe gratë.

Kjo sepse procesi i tretjes merr shumë energji dhe gjak, dy gjëra të cilat janë më se të nevojshme për ereksionin tek meshkujt, raporton CBS.

Kësisoj, sipas interpretimeve shkencore, ereksioni mund të jetë më i gjatë dhe, rrjedhimisht, të zgjasin më shumë në shtrat.

Seksi me stomakun plot shkakton dëme edhe në shëndetin seksual tek gratë. Mund t’ia krijojë ndjesinë e fryrjes së barkut dhe ta dëmtojë psiqikisht atë.