Smajl Latifi merr mbështetje nga banorët e Ratkocit

Smajl Latifi merr mbështetje nga banorët e Ratkocit

Kandidati i AAK-së për komunë e Rahovecit, Smajl Latifi, ka marrë mbështetje nga banorët e Ratkocit.

Kandidati për asamblist Ali Morina tha se nuk do të ndalen deri në fitore.

Postimi i Ali Morinës:

Sot, gjatë takimit me qytetarët e Ratkocit.

Mbështetja për Smajl Latifin për kryetar dhe mua si kandidat per kuvend komunal është e pa rezervë.

Falenderim publik për bashkëpunëtorët nga Ratkoci: Isakun, Ruzhdiun, Ahmetin, bacën Beqë, Besnikun, Arbrin, Sylën, Izetin, Bekimin, Elvisin, Bashkimin, Dizin, Etnikun, Reshatin, Selimin, Pajtimin, Leotrimin dhe shumë djem e vajza që nuk po ndalen për fitoren tonë.

Faleminderit Ratkoc!

Smajl Latifi 121

Ali Morina 7