Suedi, dënohet kosovari që i vrau prindërit në Kosovë

Suedi, dënohet kosovari që i vrau prindërit në Kosovë

Gjykata e Stockholmit në Suedi e ka dënuar me burgim të përjetshëm Adriatik Hadrin, që vrau prindërit në Ortakoll të Prizrenit në janarin e 2020-ës.

E duket se i dënuari, vrasjen e prindërve me plumba në kokë, e kishte planifikuar qysh moti ngase mendonte se pas kësaj do të bëhej pronar i pasurisë së familjes.

37 vjeçarit, planin për këtë vrasje të dyfishtë, hetuesit suedezë, ia gjetën në pajisjet e tij teknologjike.

I dënuari me burgim të përjetshëm, sipas vendimit të gjykatës, gjithashtu duhet të paguajë dëmshpërblime për vllaun dhe motrën e tij, të cilët i la pa prindër./Aleanca.press/ 

Vrau prindërit në Prizren, gjykata në Suedi kërkon burg të përjetshëm -  Bota Sot