Tejkaloni lodhjen duke ngrënë këto ushqime

Tejkaloni lodhjen duke ngrënë këto ushqime

Nëse nuk mund ta tejkaloni ditën pa bërë një sy gjumë apo edhe pa dozën e madhe të kafesë, ju mund të vuani nga lodhja.

Faktorë të ndryshëm mund të jenë rrëmbyes të energjisë suaj, të tillë si: mangësi në ushqim, sëmundja, stresi, ngarkesa e punës dhe mungesa e gjumit të mjaftueshëm.

Mos e lejoni veten të bini pre e këtyre shkaqeve, luftoni lodhjen tuaj me anë të këtyre ushqimeve nxitëse për energji:

Image result for CEREals

Drithëra
 

Image result for drithra

Fasule
 

Image result for spinaq

Spinaq
 

Image result for portokall

Portokall
 

Image result for water

Ujë

/Aleanca.press/