Trendet e fundit të thonjëve në Kosovë

Trendet e fundit të thonjëve në Kosovë

Thuhet se një nga gjërat që vë në pah bukurinë dhe elegancën e femrës është dora e saj e për këtë tash e një kohë të gjatë praktikohet mbjellja e thonjëve.

Disa preferojnë thonjë më të gjatë e disa thonjë më të shkurtër por thuajse çdo femër ditëve të sotme kujdeset për thonjët e saj.

E kryeqyteti jonë ofron shumë në këtë drejtim, një nga sallonet për pedikyr e manikyr në Prishtinë është ‘LindaNails’ e cila tash e sa vite ka dëshmuar talentin e saj në këtë drejtim duke ofruar trendet më të fundit botërore për rregullimin e thonjëve në vendin tonë.

Më poshtë mund të shihni disa nga modelet e fundit:

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

Dhe për shumë e shumë modele të tjera klikoni linkun më poshtë:

https://www.facebook.com/mirlinda.krasniqi.37017  

 /Aleanca.press/