Vasha e hekurt e AAK-së, në garë për Kuvendin e Vushtrrisë

Vasha e hekurt e AAK-së, në garë për Kuvendin e Vushtrrisë

Edhe pse shumë e re, ajo kishte kandiduar në zgjedhjet nacionale të 14 shkurtit. 

Përpos se ishte kandidatja me e re e AAK-së, ishte edhe kandidatja më e re në Vushtrri, duke i dhënë epitetin e “vashës së hekurt” fal guximit dhe ambicjes së saj politike. 

Amirja është në përfundim të juridikut, politikisht shumë aktive dhe udhëheqëse e rinisë së Aleancës në Vushtrri. 

Është njohëse e mirë e gjuhës angleze dhe frenge, pjesëmarrëse në shumë aktiviteteve me organizata joqeveritare brenda dhe jashtë vendit!

Në zgjedhjet e 17 tetorit, ajo ka hyrë në garën për Kuvendin Komunal të Vushtrrisë dhe mban numrin 2 në listën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, parti e cila kandidon në këtë komunë me Prof. Mensut Ademin. /Aleanca.Press/