Vazhdon aksioni i Policisë, sekuestrohen aparate të kriptovalutave në Shtime

Vazhdon aksioni i Policisë, sekuestrohen aparate të kriptovalutave në Shtime

Policia e Kosovës sot gjatë një kontrolle tek një person i dyshuari A.G., te një shtëpi të pa banuar në një fshat të Shtimes, ka gjetur pajisje për prodhimin e kriptovalutave.

Policia ka gjetur e më pas janë konfiskuar nga Dogana e Kosovës, 58 kartela grafike për prodhimin e kriptovalutave, pa dokumentacion.

Në lidhje me këtë rast Policia ka bërë të ditur se janë njoftuar edhe njësia e KEDS-it dhe Prokuroria Themelore në Ferizaj.

Rasti sipas policisë, është duke u hetuar ende./Aleanca.press/

Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme