Ylli i muzikës amerikane Madonna duket tejet e bukur në postimin e fundit

Ylli i muzikës amerikane Madonna duket tejet e bukur në postimin e fundit

Ajo konsiderohet si ikona e muzikës me një karrierë të gjatë dhe të suksesshme.

Ndonëse 62 vjeçare, Madonna ka arritur të ruaj linjat seksi të trupit e të cilat nuk heziton t’i ekspozoj.

Në një postim që ka bërë në Instagram, Madonna ka pozuar e zhveshur para pasqyrës teksa dukej në formë të mirë.

Pa pikë kompleksi, Madonna tregoi se përkundër moshë ka arritur të ruaj formë e mirë dhe vazhdon të mbetet një femër joshëse.

Ndryshe, Madonna mbetet aktive edhe projekte muzikore./Aleanca.press/