Zbulohen aplikacionet dhe lojërat më të mira të vitit 2020 për iPhone

Zbulohen aplikacionet dhe lojërat më të mira të vitit 2020 për iPhone

Janë zgjedhur aplikacionet dhe lojërat më të mira nga Apple për vitin 2020.

Aplikacioni më i mirë për iPhone është zgjedhur “Wakeout”, i cili është një aplikacion shumë i njohur për ushtrime, shkruan The Sun, tranasmeton Gazeta Sinjali.

Loja e Vitit për iPhone ishte The Legend of Zelda.

Por aplikacionet kryesore falas që u përdorën më së shumti janë:

1. ZOOM Cloud Meetings
2. NHS COVID-19
3. TikTok
4. WhatsApp Messenger
5. Houseparty
6. Instagram
7. Microsoft Teams
8. YouTube: Watch, Listen, Stream
9. Snapchat
10. Facebook
11. Messenger
12. Disney+
13. Spotify: Music and podcasts
14. Widgetsmith
15. Amazon
16. Netflix
17. Google Maps – Transit & Food
18. Uber Eats: Food Delivery
19. Gmail – Email by Google
20. Microsoft Outlook
/Aleanca.press/